KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Archiwum 2018/2019

Uroczyste pożegnanie pani Dyrektor Stanisławy Wąchały odchodzącej na emeryturę

W dniu 29 sierpnia, podczas sesji Rady Miejskiej Tomaszowa Mazowieckiego miało miejsce uroczyste pożegnanie naszej pani dyrektor- Stanisławy Wąchały, która odeszła na emeryturę.

Uroczyste zakończenie roku szkolnego 2018/2019

19 czerwca o godzinie 10.30 rozpoczęła się uroczystość zakończenia roku szkolnego 2018/2019 klas 4-7 w "Jedynce". Po występie artystycznym przygotowanym przez naszych uczniów głos zabrała pani dyrektor Stanisława Wąchała ...

Dzień Rodziny i zakończenie roku u naszych przedszkolaków

14 czerwca br. uczniowie klasy 0 , wraz z wychowawczyniami - p. D.Bloch i p.A. Dębiec, przygotowali występ z okazji Dnia Rodziny i zakończenia roku szkolnego 2018/2019.

Bal ósmoklasisty w "Jedynce"

W piątek 7 czerwca wspólnie bawili się nasi ósmoklasiści. Bal otworzyła pani dyrektor Stanisława Wąchała, która życzyła naszym uczniom szampańskiej zabawy.

XV Powiatowy Konkurs Ortograficzny dla klas III

21 maja br. w Szkole Podstawowej nr 10 w Tomaszowie Maz. odbył się XV Powiatowy Konkurs Ortograficzny " Mistrz Ortografii" dla klas trzecich.

IV Miejski Konkurs Wiedzy Ekologiczno - Przyrodniczej dla klas III

10 maja br. w Szkole Podstawowej nr 13 w Tomaszowie Maz. odbył się IV Miejski Konkurs Wiedzy Ekologiczno - Przyrodniczej dla uczniów klas trzecich.

„Wiwat maj, 3 maj …”

3 maja w naszym mieście uroczyście obchodzono 228 rocznicę uchwalenia Konstytucji 3 Maja. Nasza szkoła reprezentowana była przez poczet sztandarowy oraz delegację uczniów z klasy 6 c.

Święto flagi

09.05.2019
Święto flagi

Święto flagi

09.05.2019

Czwartek 2 maja to obchodzone również w naszym mieście Święto Flagi, w którym uczestniczyli uczniowie naszej szkoły.

Wyjazd do Brukseli

W dniach 7-11 kwietnia 2019 r. uczniowie naszej szkoły : Zuzanna Kołodziejczyk , Mateusz Dąbrowski i Artur Korneluk wraz z nauczycielkami p. Dorotą Lizut i p. Julitą Piotrowską uczestniczyli w wyjeździe studyjnym do Brukseli.

Lekcja historii w Muzeum Auschwitz-Birkenau

25 kwietnia 2019 r. uczniowie klas ósmych wraz z opiekunami: A. Kaczubą, M. Maksymowicz i J. Piotrowską zwiedzili Miejsce Pamięci Auschwitz-Birkenau - byłego niemieckiego nazistowskiego obozu koncentracyjnego oraz zagłady.