KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Drodzy rodzice !

Klikając w poniższy baner można zgłosić szkodę bezpośrednio do szkolnego ubezpieczyciela. Numer polisy naszej szkoły to: 

  • dla oddziału przedszkolnego Seria EDU-A/P numer 084 202
  • dla klas I-VIII Seria EDU-A/P numer 084 206

banner szkoda

 


14 października - Dzień Edukacji Narodowej

14.X.2020r.Dzień Edukacji Narodowej - życzenia od Rady Rodziców!

CodeWEEK 2020 - Cała Polska Programuje

Nasza Szkoła bierze udział w europejskim wydarzeniu propagującym kodowanie, naukę programowania - CodeWEEK 2020!
Przez dwa tygodnie począwszy od 28 września do 9 października uczniowie naszej szkoły biorą udział w wyzwaniach, które realizowane są w ramach wydarzenia "Cała Polska Programuje".

Sukcesy na Torowych Mistrzostwach Polski

W dniach 11-13 września w Dusznikach Zdrój odbyły się torowe Mistrzostwa Polski we w Wrotkarstwie Szybkim. W zawodach wystartowało ponad 350 zawodników z całej Polski z ponad 20 klubów.

Z komunikacją miejską na Ty

W ramach Europejskiego Tygodnia Zrównoważonego Transportu uczniowie naszej szkoły mieli możliwość zapoznania się z tajnikami pracy kierowcy i pracy na zajezdni MZK. Film przygotowany przez pracowników Spółki zachęcał również do korzystania z komunikacji publicznej. Na zdjęciach uczniowie klasy 5a i 5c.

Uczymy się i informujemy

W ramach Europejskiego Tygodnia Zrównoważonego Transportu uczniowie każdej klasy przygotowali akcję informacyjną pod hasłem „Mobilność czysta, współdzielona i inteligentna”. Plakaty i informacje powstawały podczas lekcji wychowawczych.  Dotyczyły one przede wszystkim  zachęcenia jak ...

„Liczymy kroki dla naszej planety”

„Liczymy kroki dla naszej planety” akcja biegowa zorganizowana w ramach Europejskiego Tygodnia Zrównoważonego Transportu 2020

Powszechny Spis Rolny 2020

Wraz z rozpoczęciem roku szkolnego – 1 września 2020 r. w całym kraju rozpoczął się Powszechny Spis Rolny 2020, który potrwa do 30 listopada 2020 r. Powszechny Spis Rolny 2020 obejmie wszystkie gospodarstwa rolne w kraju.

Obchody Europejskiego Tygodnia Zrównoważonego Transportu

Europejski Tydzień Zrównoważonego Transportu jest organizowany każdego roku w połowie września. Celem działań jest promocja ekologicznych form mobilności, takich jak: środki transportu zbiorowego, rower, ruch pieszy.

Zaproszenie do udziału w konkursie

Zapraszamy do udziału w konkursie na hasło kampanii społecznej związanej z przeciwdziałaniem przemocy w rodzinie w ramach projektu "Nie musisz się bać".

Witaj szkoło!

01.09.2020
Witaj szkoło!

Witaj szkoło!

01.09.2020

Witaj szkoło!W wyjątkowych warunkach związanych z zagrożeniem koronawirusem powitaliśmy uczniów klas I-VIII w murach naszej szkoły.

Zasady bezpieczeństwa i informacje

Zasady bezpieczeństwa i informacje w związku z zagrożeniem lub pojawieniem się COVID-19 przygotowane przez Ministerstwo Edukacji Narodowej.

Zebrania z rodzicami uczniów klas I-VIII

Zapraszamy na zebrania z rodzicami uczniów klas I-VIII.Obowiązuje przestrzeganie zasad bezpieczeństwa. Po wejściu do budynku należy obowiązkowo zdezynfekować ręce i założyć maseczkę.

Witamy po wakacjach!

Sezon wakacyjny jest okazją do przeprowadzania w szkole nie tylko drobnych napraw, ale przede wszystkim większych remontów, usprawnień i modernizacji.

Zaproszenie do konkursu

Jak wyobrażasz sobie nasze miasto za kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt lat? Co chciałabyś/chciałbyś zmienić? Czego brakuje, żeby żyło się lepiej? Na te i podobne pytania mogą odpowiedzieć najmłodsi tomaszowianie, biorąc udział w konkursie pn. „Tomaszów Mazowiecki w przyszłości – tak to widzę”.Zapraszamy do udziału!

Wakacyjne życzenia

Wszystkim uczniom i ich rodzicom składamy życzenia wspaniałych, słonecznych i bezpiecznych wakacji, pełnych fantastycznych przeżyć i niezapomnianych wrażeń.

Zakończenie roku szkolnego 2019/2020

Czas na zasłużony odpoczynek. Życzymy wszystkim udanych, pełnych słońca i uśmiechu wakacji. A Wam drodzy ósmoklasiści wiatru w żagle i wszelkiej pomyślności. Pamiętajcie o swojej Jedynce.

Życzenia od Prezydenta Miasta p. Marcina Witko

Życzenia od Prezydenta Miasta Tomaszowa Mazowieckiego p. Marcina Witko.

Zakończenie roku szkolnego

Zakończenie roku szkolnego 2019/2020.Wręczenie świadectw odbędzie się na szkolnym boisku – w razie niepogody w wyznaczonych na terenie szkoły miejscach. Poniżej harmonogram zakończenia.

Aktualności

14.06.2020
Aktualności

Aktualności

14.06.2020

Drodzy „Jedynkowi” Ósmoklasiści !Już 16, 17 i 18 czerwca 2020 r. ( wtorek, środę i czwartek) odbędzie się egzamin ósmoklasisty z języka polskiego, matematyki i języka obcego.