KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Drodzy rodzice !

Klikając w poniższy baner można zgłosić szkodę bezpośrednio do szkolnego ubezpieczyciela. Numer polisy naszej szkoły to: 

  • dla oddziału przedszkolnego Seria EDU-A/P numer 084 202
  • dla klas I-VIII Seria EDU-A/P numer 084 206

Logo firmy ubezpieczeniowej Nau Ubezpieczenia

 


Zapraszamy na nasz profil na Facebooku- Szkoła Podstawowa nr 1 im. Aleksandra Kamińskiego  w Tomaszowie Mazowieckim

 


Zapraszamy do 'JEDYNKI' 

 


Miło nam poinformować, że w roku szkolnym 2021/21 powstanie w naszej szkole klasa IV sportowa o specjalności łyżwiarstwo szybkie.

Rozpoczęcie roku szkolnego 2021/2022

Szanowni Państwo,poniżej znajdą Państwo informacje dotyczące uroczystego rozpoczęcia roku szkolnego klas I-VIII oraz oddziałów przedszkolnych.

Harmonogram zakończenia roku szkolnego

Dnia 25 czerwca 2021 odbędą się uroczyste zakończenia roku szkolnego dla poszczególnych klas według poniższego harmonogramu.

Informacje dla ósmoklasistów

W dniach 25,26,27 maja 2021r. uczniowie klasy VIII przystąpią do egzaminu ósmoklasisty. Poniżej przedstawiamy najważniejsze informacje dotyczące organizacji tego egzaminu. Trzymamy za was mocno kciuki !

Akcja Rekrutacja - Elektroniczne nabory w trakcie pandemii 2021

Drodzy Ósmoklasiści!Rusza Akcja Rekrutacja - Elektroniczne nabory w trakcie pandemii 2021Zapraszamy na bezpłatną transmisję online, na której zaprezentujemy etapy rekrutacji do szkół ponadpostawowych w oparciu o system Nabory VULCAN.

Zapraszamy do oddziału przedszkolnego

Drodzy rodzice! Jeśli chcecie by wasze dziecko bezstresowo rozpoczęło naukę w klasie pierwszej – wybierzcie oddział przedszkolny! Oddział przedszkolny w Szkole Podstawowej nr 1 im. A. Kamińskiego posiada jeszcze wolne miejsca. Serdecznie zapraszamy do składania wniosków w rekrutacji uzupełniającej.