KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Drodzy rodzice !

Klikając w poniższy baner można zgłosić szkodę bezpośrednio do szkolnego ubezpieczyciela. Numer polisy naszej szkoły to: EDU-A/P 067 871

banner szkoda

 


Powszechny Spis Rolny 2020

Wraz z rozpoczęciem roku szkolnego – 1 września 2020 r. w całym kraju rozpoczął się Powszechny Spis Rolny 2020, który potrwa do 30 listopada 2020 r. Powszechny Spis Rolny 2020 obejmie wszystkie gospodarstwa rolne w kraju.

Obchody Europejskiego Tygodnia Zrównoważonego Transportu

Europejski Tydzień Zrównoważonego Transportu jest organizowany każdego roku w połowie września. Celem działań jest promocja ekologicznych form mobilności, takich jak: środki transportu zbiorowego, rower, ruch pieszy.

Zaproszenie do udziału w konkursie

Zapraszamy do udziału w konkursie na hasło kampanii społecznej związanej z przeciwdziałaniem przemocy w rodzinie w ramach projektu "Nie musisz się bać".

Witaj szkoło!

01.09.2020
Witaj szkoło!

Witaj szkoło!

01.09.2020

Witaj szkoło!W wyjątkowych warunkach związanych z zagrożeniem koronawirusem powitaliśmy uczniów klas I-VIII w murach naszej szkoły.

Zasady bezpieczeństwa i informacje

Zasady bezpieczeństwa i informacje w związku z zagrożeniem lub pojawieniem się COVID-19 przygotowane przez Ministerstwo Edukacji Narodowej.

Zebrania z rodzicami uczniów klas I-VIII

Zapraszamy na zebrania z rodzicami uczniów klas I-VIII.Obowiązuje przestrzeganie zasad bezpieczeństwa. Po wejściu do budynku należy obowiązkowo zdezynfekować ręce i założyć maseczkę.

Witamy po wakacjach!

Sezon wakacyjny jest okazją do przeprowadzania w szkole nie tylko drobnych napraw, ale przede wszystkim większych remontów, usprawnień i modernizacji.

Zaproszenie do konkursu

Jak wyobrażasz sobie nasze miasto za kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt lat? Co chciałabyś/chciałbyś zmienić? Czego brakuje, żeby żyło się lepiej? Na te i podobne pytania mogą odpowiedzieć najmłodsi tomaszowianie, biorąc udział w konkursie pn. „Tomaszów Mazowiecki w przyszłości – tak to widzę”.Zapraszamy do udziału!

Wakacyjne życzenia

Wszystkim uczniom i ich rodzicom składamy życzenia wspaniałych, słonecznych i bezpiecznych wakacji, pełnych fantastycznych przeżyć i niezapomnianych wrażeń.

Zakończenie roku szkolnego 2019/2020

Czas na zasłużony odpoczynek. Życzymy wszystkim udanych, pełnych słońca i uśmiechu wakacji. A Wam drodzy ósmoklasiści wiatru w żagle i wszelkiej pomyślności. Pamiętajcie o swojej Jedynce.

Życzenia od Prezydenta Miasta p. Marcina Witko

Życzenia od Prezydenta Miasta Tomaszowa Mazowieckiego p. Marcina Witko.

Zakończenie roku szkolnego

Zakończenie roku szkolnego 2019/2020.Wręczenie świadectw odbędzie się na szkolnym boisku – w razie niepogody w wyznaczonych na terenie szkoły miejscach. Poniżej harmonogram zakończenia.

Aktualności

14.06.2020
Aktualności

Aktualności

14.06.2020

Drodzy „Jedynkowi” Ósmoklasiści !Już 16, 17 i 18 czerwca 2020 r. ( wtorek, środę i czwartek) odbędzie się egzamin ósmoklasisty z języka polskiego, matematyki i języka obcego.

Przedłużenie kształcenia na odległość

M E N poinformowało, że kształcenie na odległość zostaje przedłużone do 26 czerwca br. Może być ono realizowane zarówno z wykorzystaniem metod i technik (m.in. platformy www.epodreczniki.pl), jak i w inny sposób dostosowany do potrzeb i możliwości uczniów oraz rodziców, po uzgodnieniu z organem prowadzącym.

Informacje dla ósmoklasistów

Zapraszamy na wydarzenie na żywo, podczas którego dowiesz się kiedy i w jaki sposób złożyć wniosek do szkoły średniej. Pokaz obsługi systemu naboru elektronicznego przez kandydata i rodzica.9 czerwca godzina 14.00 pod linkiem https://www.youtube.com/watch?v=2cRjtr30HZ

Dzień Dziecka

01.06.2020
Dzień Dziecka

Dzień Dziecka

01.06.2020

Międzynarodowy Dzień Dziecka został ustanowiony w 1954 roku przez ONZ dla upowszechnienia ideałów i celów praw dziecka na całym świecie. Obchodzony jest od 1955 roku w różne dni w roku w różnych krajach członkowskich ONZ. W Polsce 1 czerwca powszechnie znany i kojarzony jest jako dzień radości, uśmiechu oraz szczęścia.

Informacje na temat obiadów

Szanowni Rodzice, nastąpiła zmiana numeru konta, na które należy dokonywać wpłat za obiady po 1 stycznia 2020 r.- nowy numer konta to 46 1050 1461 1000 0090 3069 2793 Koszt  obiadu w miesiącu wrześniu 2020 wynosi 81,90 zł Koszt całodziennego pobytu w oddziale przedszkolnym- śniadanie, obiad, podwieczore...

Dziennik elektroniczny LOGOWANIE

Klikając w poniższy baner można zalogować się do dziennika elektronicznego. Aby uzyskać dostęp do dziennika elektronicznego należy podać wychowawcy klasy swój adres e-mail, bez tego nie jest możliwe zalogowanie się do dziennika. Jak po raz pierwszy zalogować się do e-dziennika UONET+? poniżej ...

Rekrutacja do klasy I

REKRUTACJA DO KLASY PIERWSZEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ   Wnioski o przyjęcie do publicznej szkoły podstawowej wraz z dokumentami potwierdzającymi spełnianie przez kandydata warunków lub kryteriów branych pod uwagę w postępowaniu rekrutacyjnym składamy od  3 lutego 2020r.   Zarz...