Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

X edycja konkursu Policyjna Akademia Bezpieczeństwa

We wtorek 20 października 2015 r. w Zespole Szkół nr 8 w Tomaszowie Mazowieckim odbyła się X edycja konkursu Policyjna Akademia Bezpieczeństwa, którego organizatorem była Komenda Powiatowa Policji. Konkurs przeznaczony był dla uczniów klas drugich szkół podstawowych. Wzięły w nim udział dwuosobowe zespoły (dziewczynka i chłopiec) z każdej szkoły z powiatu tomaszowskiego. Naszą szkołę - Szkołę Podstawową nr 1 im. A. Kamińskiego reprezentowali Jakub Szymański z klasy II g i Amelia Wągrocka z II e. Uczniowie rozwiązywali test o bezpieczeństwie i wykonywali test sprawności fizycznej. Reprezentanci naszej szkoły zajęli I miejsce i otrzymali nagrody rzeczowe – rowery młodzieżowe. Zdobywcy I miejsca w tym konkursie będą reprezentować nasz powiat w finale wojewódzkim, który odbędzie się 20 listopada w Łodzi.
Będziemy mocno trzymać kciuki!!!