KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wyniki szkolnego konkursu

Drodzy uczniowie!

Rozstrzygnięty został wewnątrzszkolny konkurs plastyczno-cyfrowy pt. Idzie wiosna, wraz z nią Wielkanoc radosna.

Grafiki prac laureatów - kolaż czterech prac

W konkursie udział wzięli:

Z klas II-III:  Weronika Marszałek (IIb), Jakub Przybysz (IIb), Stanisław Kozłowski (IIb), Aleksandra Milczarek (IIb), Dawid Moskal (IIb), Hanna Makowska (IIc), Zofia Mierzwa (IIc), Zofia Przybyłek (IIc), Piotr Kaczmarek (IIc), Maja Czajka (IId), Antonina Jabrzyk (IIIa), Franciszek Jędrzejewski (IIIc).

Klasy IV-VII: Mikołaj Bryś (IVa), Szymon Ciesielski (IVa), Alicja Chachuła (IVa), Julia Czapnik (IVa), Malwina Dąbrowska (IVa), Oliwia Fałek (IVa), Wiktoria Twardowska (IVa), Natalia Adamowicz (IVd), Hanna Jakubowska (IVd), Kalina Ogórek (IVd), Julia Rendzia (IVd), Sofia Sęk (IVd), Zofia Marszałek (IVe), Aleksandra Szczepanik (IVe), Natalia Bogusławska (Vb), Nadia Czapnik (Vb), Igor Czyż (Vb), Jakub Kostrzewa (Vb), Oliwier Jóźwik (VIa), Natalia Krawczyk (VIa), Wiktoria Mela (VIa), Miłosz Ślusarski (VIa), Patrycja Turlik (VIa), Piotr Walecki (VIb), Joanna Banaszkiewicz (VIc), Paulina Makowska (VIc),  Pola Buczyńska (VIIb), Michał Ćwiek (VIIb), Nikodem Wójciak (VIIf)

Dziękujemy uczniom za przesłane prace, wszystkie były wspaniałe!!! Brawo uzdolnieni uczniowie z Naszej Szkoły!!!

Laureatami konkursu zostali:

Franciszek Jędrzejewski (IIIc)

https://scratch.mit.edu/projects/515806529

Oliwia Fałek (IVa)

https://scratch.mit.edu/projects/515807167

Zofia Marszałek (IVe)

https://scratch.mit.edu/projects/515807836

Jakub Kostrzewa (Vb)

Gratulacje!!!

Zapraszamy laureatów do sekretariatu Szkoły po odbiór drobnych upominków (od poniedziałku 19 kwietnia br, w godzinach pracy sekretariatu).

Wszyscy uczniowie, którzy brali udział w wewnątrzszkolnym konkursie plastyczno-cyfrowym, otrzymują oceny 5+ lub 6 z Informatyki i Edukacji plastycznej (klasy II-III)/Plastyki (klasy IV-VII) oraz pamiątkowe dyplomy w wersji cyfrowej – zostaną one odesłane na adresy mailowe, z których uczniowie przesyłali prace konkursowe.