KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Świetne wyniki w Elblągu

W dniach 9-10 grudnia 2017 w Elblągu odbyły się Ogólnopolskie Zawodu Dzieci w łyżwiarstwie szybkim. Na starcie na nowo otwartym torze łyżwiarskim stanęli zawodnicy- uczniowie SP 1: Iga Smejda, Asia Krzyżańska, Nadia Kluf, Kacper Abratkiewicz,, Dawid Balczerczyk, Szymon Wojtakowski, Antek Pluta, Mateusz Kochmaniewicz, Bartek Lenarcik. Zawodnicy z Jedynki zajmowali wiele czołowych miejsc.
Najlepiej z nich na pierwszych miejscach uplasowali się: Iga Smejda i Szymon Wojtakowski. Iga startowała w kategorii wiekowe 2 lat a Szymon w kategorii 13 lat. W tej samej kategorii ścigali się również Kacper Abratkiewicz- II miejsce oraz Dawid Balczerczyk IV miejsce. Antoni Pluta ze względu na kolizję z innym zawodnikiem nie został ł sklasyfikowany w wieloboju. Pozostali nasi zawodnicy osiągali bardzo dobre rezultaty życiowe. W klasyfikacji szkół wśród chłopców nasi uczniowie znowu byli bezkonkurencyjni i zdobyli puchar za zajęcie I miejsca.  Od stycznia dzieci z naszej szkoły będą już doskonalili swoje umiejętności łyżwiarskie na pięknej hali lodowej w Tomaszowie Mazowieckim. Mamy nadzieję, że na większe sukcesy nie będzie trzeba długo czekać.