KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Świetne wyniki łyżwiarzy

W dniach 25-26.11.2017 r. w Warszawie odbyły się pierwsze zawody z cyklu ogólnopolskich zawodów Dzieci w łyżwiarstwie szybkim. Jak co roku pojawiają się uczniowie naszej szkoły. Tym razem w Warszawie na torze Stegny wystartowało 10 dziewczynek i 6 chłopców. Nasza reprezentacja to: Iga Smejda, Nadia Kluf, Maja Lis, Martyna Nowakowska, Zosia Kaczmarczyk, Amelia Janas, Dominika Zdralewicz, Martyna Bogsza, Patrycja Gliszczyńska, Asia Krzyżańska, Szymon Wojtakowski,  Kacper Abratkiewicz, Dawid Balczerczyk, Antek Pluta, Bartek Lenarcik, Mateusz Krochmaniewicz.  Nasi uczniowie radzili sobie bardzo dobrze. W kategorii 12 lat wśród dziewczynek wszystkie cztery biegi wygrała Iga Smejda, która tym samym wygrała całą klasyfikację w tej kategorii wiekowej.

Wśród chłopców miejsca medalowe wywalczyli Szymon Wojtakowski i Kacper Abratkiewiczw kategorii 13 lat. W klasyfikacji końcowej to Szymon zajął I miejsce a Kacper był drugi. W tej samej kategorii Antek Pluta zajął 4 miejsce a Dawid Balczerczyk 5 miejsce. Wszyscy nasi uczniowie poprawiali swoje rekordy życiowe. Dobre wyniki pozwoliły wywalczyć chłopcom z "Jedynki" I miejsce w kategorii szkół a dziewczynki zdobyły IV miejsce po przeliczeniu wszystkich punktów. To wielki sukces szkoły w pierwszych zawodach. Dzieci reprezentowały trzy tomaszowskie kluby tj. KS Pilica, UKS Jedynka i UKS Dziewiątka. Do zawodów dzieci przygotowywały się pod okiem ANNY CISZEWSKIEJ i RAFAŁA ŚLUSARSKIEGO.

Za dwa tygodnie następne zawody tym razem na nowo otwartym torze lodowym w Elblągu.

Trzymamy kciuki za naszych uczniów.