KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Drodzy „Jedynkowi” Ósmoklasiści !
Już 16, 17 i 18 czerwca 2020 r. ( wtorek, środę i czwartek) odbędzie się egzamin ósmoklasisty z języka polskiego, matematyki i języka obcego.

Pamiętamy, że w  związku z zagrożeniem COVID 19 przychodzimy o ustalonych godzinach i stosujemy się do procedur bezpieczeństwa: odpowiednie wejście, maseczki i dezynfekcja rąk.

Poniżej przypominamy zasady obowiązujące podczas egzaminu:
• Obowiązują stroje galowe
• Zabieramy ważną legitymację szkolną
• Nie przynosimy telefonów komórkowych ani innych urządzeń telekomunikacyjnych.
• Zabieramy tylko przybory do pisania (tylko czarny długopis, a na matematyce dodatkowo linijka).
• Samodzielnie rozwiązujemy zadania, nie porozumiewamy się

Trzymamy za Was kciuki i życzymy powodzenia!