KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: wydarzenia

Nasza wspólna zabawa karnawałowa

Nadszedł znowu czas, jak co roku, na naszą wspólną, radosną zabawę karnawałową!

Nowy Rok i nowa energia

Nowy Rok i nowa energia, dobrze spożytkowana przez wolontariuszy z naszej szkoły. Po raz kolejny odwiedziliśmy Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt.

Ogólnopolski konkurs, na kalendarz adwentowy

Uczniowie klas VII-VIII wzięli udział w Ogólnopolskim Konkursie na najpiękniejszy kalendarz adwentowy - "Die schoenste Adventskalender", który został zorganizowany przez Szkołę Podstawową nr 1 w Miasku.

Konkurs o układzie okresowym pierwiastków

W 2019 roku przypada 150 rocznica powstania układu okresowego pierwiastków, dlatego br. został ogłoszony przez UNESCO i Zgromadzenie Ogólne Narodów Zjednoczonych- Międzynarodowym Rokiem Układu Okresowego Pierwiastków Chemicznych .

19 i 20 grudnia uczniowie klasy III c ( wych. p.A.Muszyńska) i III f ( wych. p.A. Dębiec) pod opieką katechety  - p.J. Szymańskiej wystawili Jasełka ...

Nie chcemy smogu!

W piątek 6 grudnia na Pl.Kościuszki w naszym mieście odbyło się wydarzenie pod hasłem " Nie chcemy smogu w Tomaszowie". Brali w nim udział uczniowie ...

Tydzień mikołajek w JEDYNCE

Początek grudnia wszystkim kojarzy się z mikołajkowymi tradycjami. W naszej szkole pamiętaliśmy o nich przez cały tydzień. W kolejne dni stroje uczniów JEDYNKI miały kolor żółty, biały i zielony, stanowiło to nawiązanie ...

Szkolne mikołajki

6 grudnia można było spotkać na szkolnym korytarzu wędrujące od klasy do klasy małe elfy. Pomocnicy Św. Mikołaja odwiedzali ...

Wolontariusze w Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt

Wolontariusze z naszej szkoły ponownie odwiedzili Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt. Liczna grupa młodzieży z dużym zaangażowaniem wykonywała prace porządkowe na terenie schroniska ...

Rap o szkole

30.11.2019
Rap o szkole

Rap o szkole

30.11.2019

Uczniowie klasy VIII c - występ z okazji obchodów 100 ...