KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: wydarzenia

Wyniki szkolnego konkursu

Wyniki wewnątrzszkolnego konkursu plastyczno-cyfrowego!Rozstrzygnięty został konkurs o tematyce wiosenno-świątecznej pt. Idzie wiosna, wraz z nią Wielkanoc radosna.

Dzień Pandy Wielkiej

16.03 - Dzień Pandy Wielkiej w grupie "0"a

Konkurs plastyczny z języka niemieckiego

Uczniowie klas 7 i 8 naszej szkoły wzięli udział w X EDYCJI KONKURSU PLASTYCZNEGO DLA SZKÓŁ PODSTAWOWYCH z województwa łódzkiego pod hasłem „Wielkanoc w Niemczech” organizowanym przez Polskie Stowarzyszenie Nauczycieli Języka Niemieckiego.

Radość wspólnego świętowania w grupie 0"A"

8 marca - to wyjątkowy dzień w roku. Wtedy swoje święto obchodzą wszystkie kobiety, zarówno te duże, jak i te małe.

Dzień Dentysty

Dzień Dentysty - 5 marca jest świetną okazją do porozmawiania z dziećmi o higienie jamy ustnej. Wizyta u dentysty wcale nie jest taka straszna jak nam się wydaje.

Międzyprzedszkolny Konkurs Recytatorski „ZDROWIE MAM, GDY O SIEBIE DBAM”.

Przedszkolaki z naszych szkolnych zeróweczek spisały się na medal w XVIII Międzyprzedszkolnym Konkursie Recytatorskim „ZDROWIE MAM, GDY O SIEBIE DBAM”.

Dinozaurowe zabawy

W piątek 26 lutego 2021 roku przedszkolaki z grupy 0"A" przeniosły się w czasie. A to za sprawą dinozaurów, które "zawitały" do naszej klasy z okazji Dnia Dinozaura.

U niedźwiadków na Biegunie Północnym

Choć za oknem już nie ma śniegu przedszkolaki z grupy 0"A" "przeniosły" się na Biegun Północny, gdzie mieszkają niedźwiedzie polarne. Ich święto jest okazją, by przybliżyć dzieciom zwyczaje tego największego niedźwiedzia.

Kolejne sukcesy 'JEDYNKI'

Szkoła Podstawowa nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim wygrała klasyfikację najlepszych szkół w Polsce w łyżwiarstwie szybkim!!!